Lumina vie

     Început de ceva nou, necunoscut, ademinitor și undeva cu doze de frică controlabilă. În așa momente te simți un erou plin de confruntări interioare ce pune scut de protecție contra tuturor manifestărilor exterioare în încercarea de a proteja noua lumină divină. Ești amalgamul de emoții ce se perindă într-un lanț continuu în căutarea echilibrului inofensiv pentru două sisteme de vieți incorporate în una. Te întrebi adesea dacă ești cu adevărat pregătită pentru asta, iar ecoul o multiplică și o duce ca pe o fantomă acustică în celule tale, deși ți-ai dori să fie doar o simplă întrebare fără răsunet. Este perioada cea mai favorabilă pentru a face cunoștință cu tine însuți, a-ți cunoaște limitele, subpersonalitățile, și pentru a reporni un sistem pozitiv de gîndire, unul plin de benificii.
     Este ceva deosebit de frumos să porți în tine o comoară ascunsă, să o crești cu fiecare îmbrățișare dulce imaginară, să-i spui cuvinte de dragoste iar la trezire să-i urezi un Bună Dimineața Soare! Să trăiești fiecare clipă dublu, din două perspective, una proprie și cealaltă a luminii din tine. Este cea mai eficientă metodă de a acționa doar din pura necesitate și utilitate. 
     Cînd te alimentezi incorect, cînd preiei emoții negative, sau cînd te lași pradă provocatorilor, spui în interiorul tău, iartă-mă, iartă-mă că am dat dovadă de slăbiciune, eu pot fi mai puternică pentru tine, pentru noi, eu pot fi scutul mare, pot fi dragostea absolută ce topește orice păiață, pot fi ceea ce sunt cu adevărat. 

Viața crește altă viață și oferă un sens celei existente!!!


Comentarii

Postări populare