Sunt femeie!

     Modestă fiind ))), o frază genială mi-a venit în minte zilele trecute, despre femei și am hotărât să mă împărtășesc cu  reflecțiile mele.
      Femeia este bateria care încarcă bărbatul, acumulatorul care-l alimentează ori de câte ori are nevoie. Datorită energiei generate de femeie, bărbatul are forțele necesare să-și realizeze toate visele, toate planurile grandioase, ca apoi fericit să vină acasă și să-și venereze iubita cu cuvinte dulci și mângâieri calde, ceea ce aduce energie suficientă femeiei pentru a-și suplini forțele (de asta și se atrag reciproc și e normal să fie așa).
     Dar femeia e așa un soi de om, tare emotiv, care are nevoie de multă atenție și siguranță. Când simte instabilitate începe a se ofili, când simte că nu mai e iubită, devine tăcută și nefericită. O femeie fericită este o femeie plină de energie. Ea atrage privirile trecătorilor indiferent de cum arată sau ce zi, anotimp este afară, ea este încrezătoare, iar raza fericirii sale atinge pe orișicare și se răspândește departe în zare.
     Corpul femeiei, este aievea lămpii fermecate în care se ascund tainele sale, în care stă tiptil sufletul copilăros și blând, este o punte prin care are loc conexiunea cu visele. Fiecare atingere contează, fiecare gest îndreptat spre ea, îi atinge fibrele până ajunge la inimă. Când o cuprinzi, de fapt, îi mângâi sufletul răvășit de emoții, o calmezi și-i dai sentimentul de siguranță, acel sentiment căutat pretutindeni de orișice femeie. Pentru că doar în siguranță și liniște poți crea lucruri fenomenale, fantastice, în liniște prinzi inspirația de mână și devii un Creator, un promotor al frumosului.
     Corpul femeiei are mii de locuri sensibile prin care pătrunzi în misterul mult râvnit de toți și răspunzi la veșnica întrebare Ce vor femeile?!, primind de fapt două răspunsuri, unul colectiv - Iubire și Căldură, iar altul individual, în funcție de necesitățile psihologice și spirituale ale fiecărei femei.
     Ca și în 1001 nopți, femeia înțeleaptă își tratează iubitul ca pe un rege, dar lăsându-l mereu într-o doză de suspans, iar bărbatul o răsplătește la rândul său ca pe o regină descoperindu-i tăcit și inspirat misterul, ambii doar înflorind din așa relație armonioasă. 
     Precum omul care își zidește spiritul, așa se zidește și o relație, cu multă muncă, înțelepciune și iubire. 
     Eu cred că Iubirea se crește, Iubirea te Crește. Iubirea este indispensabil legată de Om, iubirea pură, cu sacrificii, este calea cea mai ușoară de a crește sufletește.


Comentarii

Postări populare